Školní ples 2014


Vážení rodiče a přátelé školy,
 
jménem občanského sdružení rodičů a přátel ZŠ Drásov bychom vás chtěli co nejsrdečněji pozvat na tradiční školní ples, který se bude konat 25. ledna 2014 v drásovské sokolovně a který spolupořádáme se ZŠ Drásov. Těšit se můžete na příjemné posezení a zatančení s Malou kapelou, slavnostní polonésu žáků IX. ročníku, dětské tanečníky z TK Sokol Drásov, vystoupení TJJ Lucky Drásov, bohatou tombolu a chutné občerstvení. 
 
Výtěžek z plesu bude stejně jako minulý rok věnován dětem drásovské školy (příspěvky na pomůcky, učebnice, školní i mimoškolní akce pro děti apod.), proto si dovolujeme obrátit se na vás rodiče s prosbou o vaši podporu a pomoc. Především vás touto cestou prosíme o příspěvky do plesové tomboly ve formě věcného nebo finančního daru. Zveřejnění dárců a sponzorů, vystavení potvrzení o výši poskytnutého daru do Vašeho účetnictví, nebo v případě Vašeho přání firemní prezentace formou loga či letáků je samozřejmostí. Oslovte dále, prosím, s prosbou o dary do tomboly také své známé či svého zaměstnavatele.
 
Dary můžete předat třídní učitelce Vašeho dítěte, nebo přímo v kanceláři školy nejlépe do středy 22. 1. 2014.
 
Školní ples by se nemohl uskutečnit nebýt nadšení a práce několika  dobrovolníků nejen z řad učitelů a kuchařek, ale také rodičů a prarodičů. Chtěli bychom Vás proto dále poprosit, zda byste mohli zvážit svoji účast na organizaci plesu. Nejvíce potřebujeme ochotné dámy do šatny, odvážné hlídače tomboly, milý pár ke vstupu na ples a šikovné pomocníky do kuchyně nebo baru. Ozvěte se, prosím, na kontakty uvedené na konci mejlu, abychom se mohli blíže domluvit.
 
Uvítáme také jakékoliv tipy, rady, přání a připomínky k chystanému plesu. Dejte vědět, co Vám chybělo a co přebývalo a pokud to bude v našich silách (zvláště nabídnete-li k tomu svoji pomoc), rádi Vám vyjdeme vstříc.
 
Za OSRP, Michal Večeře

Novinky

V této rubrice nejsou žádné články.

Štítky