SVATOMARTINSKÝ LAMPIONOVÝ PRŮVOD 11. 11. 2014 A POZVÁNKA NA VALNOU HROMADU 12. 11. 2014

Vážení rodiče a přátelé školy!
přijměte pozvání na SVATOMARTINSKÝ LAMPIONOVÝ PRŮVOD konaný v úterý 11. 11. 2014 od 16:30 na náměstí. Prohlédneme si výtvory v Pouliční galerii, trochu si zatvoříme, zasoutěžíme, pohrajeme a zazpíváme si a vyrazíme s lampiony a lucernami za svatým Martinem a snad i za jeho běloušem.
 
Samozřejmě se nic neudělá samo, tak bych přímo Vás / Tebe chtěl poprosit o pomoc se zajištěním akce. Potřebujeme alespoň 2 lidi na pomoc s přípravou i úklidem, 6 lidí na stanoviště po cestě a hodně maminek a babiček na napečení svatomartinských rohlíčků! 
Ozvěte / ozvi se mi, prosím s případnou nabídkou co nejdřív. 
Děkuji a těšíme se na setkání s Vámi,
 
za OSRP, Michal Večeře
vecere.michal@post.cz

 

Vážení rodiče,
také letošní školní rok vás oslovujeme za Občanské sdružení rodičů a přátel ZŠ Drásov (OSRP). Toto sdružení podporuje školu a její aktivity finančními příspěvky (sponzorské dary, výtěžky akcí, členské příspěvky) a společně se školou pořádá některé oblíbené akce pro děti i pro vás (slavnost Sv. Martina, oslava Dne dětí, školní ples aj.). Rádi bychom v této činnosti pokračovali, proto se na vás, rodiče, obracíme s prosbou o spolupráci a vaše zapojení.
Pro komplikované financování jsme po dohodě s paní ředitelkou opustili cestu členského příspěvku zahrnujícího platby výtvarných a hygienických potřeb a pracovních sešitů. Rozhodli jsme se, že školní platby ponecháme škole a členské příspěvky občanskému sdružení. Ty budou sloužit pro podporu aktivit, na které z rozpočtu školy již nezbývá. Rádi bychom se věnovali nejen dětem mladšího školního věku, ale i naší mládeži. Prolézačky vedle školy bychom mohli doplnit ping pongovými stoly a lavičkami, v budově školy bychom mohli podpořit vytváření relaxačních koutů na přestávky (fotbálek, ping pong, sedací pytle…) nebo bychom mohli podpořit družinu nákupem chybějícího vybavení. Některé peníze se nám snad podaří získat z grantových výzev, některé z výtěžků pořádaných akcí, některé bychom mohli společně naspořit formou členského příspěvku.
Pro letošní rok navrhujeme minimální výši příspěvku na 150 Kč, domníváme se, že z těchto peněz bychom mohli dětem opravdu něco zařídit, ovšem toto rozhodnutí závisí na vás.
Zveme vás tedy touto cestou na valnou hromadu konanou při příležitosti třídních schůzek dne 12. 11. v 18:00 ve školní jídelně.
Přijďte rozhodnout o výši příspěvku a o jeho investici.
Těšíme se na vaše náměty.
za radu občanského sdružení Michal Večeře

Novinky

V této rubrice nejsou žádné články.

Štítky